2016-03-24

Mental och kroppslig urladdning


Jag framkallade lite kort från sommarsemestern 
på Öland för 2 somrar sedan. 
Man blir så glad att se alla härliga kort på barnen. 
Man borde helt klart framkalla kort oftare 
samt sätta dom i album och titta på dom


Jag har sista veckan haft en kraftig mental och kroppslig urladdning. Att man tänker mycket och blir trött i knoppen är ju inte alls konstigt med tanke på bla mitt förra inlägg . Men jag har även haft en kroppslig dipp beroende på mens som urlakat min kropp på energi. Vissa månader blöder jag så mycket så jag blir helt slut. Känns som någon vridit ur mig som en trasa . Jag har nog både varit blek och trött sista veckan och tom gått hem och vilat någon dag efter jobbet. 

Och träningen har jag lagt på hyllan sista veckan för jag har helt enkelt inte orkat. Och så har jag hamnat helt ur spår vad gäller kost osv osv. Men ärligt talat så har jag gett mig själv lov att skita i det. Jag tar nya tag efter påsk och då med mål att känna mig fin på min bröllopsdag samt att bli stark inför Vätternrundan. För ibland är det ok att bara låta sig misslyckas lite och sluta vara så hård mot sig själv. Men bara om man orkar ta sig tillbaka för jag vill verkligen inte fastna i detta för jag skulle inte må bra av det i längden. 

Det är ändå konstigt för jag tittade på kort från längre tillbaka i tiden då varken kost och motion fanns i mitt liv. Och då tyckte jag sällan illa om mig själv eller va missnöjd trotts att det kanske va då jag borde känt mig ur form. Men jag tänkte inte på mig själv på det sättet. Jag tänkte nog överlag inte så mycket på mitt utseende vilket gör på ett helt annat sätt i dag. Jag kunde gå med slitna kläder och oklippt hår utan att bry mig så mycket. I dag vill jag ha en stark frisk kropp, äta renare mat och jag  vill ha fina naglar, snyggt hår osv. Men ändå konstigt att ju mer medveten man blir ju "hårdare" blir man på ett sätt. 

Bra eller dåligt kan man ju fundera på. Jag tänker nog att jag borde leva som jag gör nu men tänka som jag gjorde förut mer. Tycka om mig själv mer och känna mig nöjdare med det jag gör. För visst har jag en hel del bra egenskaper osv som jag borde va mer stolt över. Skulle verkligen vara kul att få höra mer vad folk egentligen tycker om mig . Stämmer mina egna tankar om mig själv med dom som andra uppfattar mig som. Eller är jag en helt annan i andras ögon. 

Ja ja nu tar jag i alla fall lång helg och det ihop med hela familjen. Laddar positiv energi som jag tänkte omvandla till massa energi efter påsk. Hoppas ni alla får en mysig påskhelg och njuter av dom ni har omkring er. 

1 kommentar :

  1. Förstår hur du tänker. Var rädd om dig och var framförallt snäll mot dig själv! Önskar dig en härlig påsk, Kram

    SvaraRadera