2016-03-10

Tacksam

När jag kom in på mitt kontor häromdagen så väntade
 en stor fin tulpan bukett och god choklad på mig.
 Jag blev väldigt överraskad och kunde 
inte alls förstå vem det va ifrån. 
Men jag blev väldigt glad och överraskad. 

Jag är verkligen tacksam över att ha så fina människor omkring mig. Och jag blev jätteglad när en kille på jobbet gav mig en stor fin bukett tulpaner och choklad. Han är i 20 års åldern och gjorde det för att jag hjälpte honom med en sak. Helt enkelt en tacksam gest och det gjorde mig jätteglad. Jag beundrar folk som tar sig tid och energi att tacka och visa omtanke. Jag önskar själv att jag va ännu bättre på att ge folk positiva ord och handlingar för att det gör så stor skillnad. Jag försöker att tänka på det men när jag har mycket omkring mig så blir det lätt att jag glömmer bort. Men vi borde alla helt klart jobba mer på att se andra människor. 

Jag är grymt tacksam över dom människor jag har omkring mig och som jag kan lita på. Fina vänner, en underbar familj och den bästa sambon man kan önska sig. I mitt liv finns det tyvärr vissa saker som just nu är riktigt jobbiga att hantera men det blir lättare när man har vänner att luta sig mot. I går opererades även min son för en sak. Jag va inte med för hans pappa va med och det kändes så konstigt att min lilla ( ja ganska stor ) gjorde en sådan sak utan mig. Tyvärr såg inte allt helt ok ut och vi kommer få påbörja en liten utredning om vad man kan göra åt problemet. Klart man oroar sig för det även om det förmodligen inte är något för konstigt. Men det är ju ens barn och dom oroar man sig för även när allt är bra, nackdelen med att få barn.

Men vad jag mer är tacksam över är att min chef va nöjd med mitt jobb. Det är ju dax för dom årliga lönesamtalen och jag hade mitt i dag. Jag jobbar ju ganska nära min chef då min roll är att vara som en länk mellan alla på jobbet. Och det är klart man blir glad över att höra att man gör ett bra jobb. Det stärker och man vill göra ett ännu bättre jobb. 

Kram 

 

1 kommentar :

  1. Så härligt med uppskattning, jag blir så glad när jag läser det! Hoppas att allt blir bra med din son. Nu önskar jag dig en riktigt skön helg :-)
    Kram

    SvaraRadera