2016-05-15

Bröllopsfeber

 
Årets nyheter på Kolmården är Skalmans luftballonger. 
Barnen tyckte dom va skojiga men mamman 
stod kvar på backen och tittade. Saker som 
snurrar runt är inget för mitt huvud.
 Tur Mathilda har en snäll syster som gärna åker med henne.  

I går åkte jag och tjejerna till Kolmårdens djurpark för att spendera  några timmar där.  Men vi frös så dant så vi åkte hem redan efter 2 timmar men vi hann med att besöka Bamse land och nya Lantgården. Barnen åkte årets nyhet luftballonger och skrattade glatt. Jag måste rekommendera alla ett besök till Kolmården för det är en jättefin djurpark som passar alla. Och har ni vägarna förbi så kan ni ju alltid hälsa på mig också. 

Men redan runt 12 va vi hemma igen och kröp upp i soffan för att värma oss. Tänk att det kan bli så stor skillnad i temperatur från den ena dagen till den andra. Och nu när jag kollar väderprognosen för den 21 maj ser den inte alls lika munter ut som den har gjort. Och vädret gör stor skillnad så jag skulle önska att vädergudarna kanske kan va snäll mot mig bara för denna gång. Och nu börjar det bli mycket griller i huvudet och jag har böllopsnoja. 

Dels vädret då som kan göra vem som hest deppig. Sedan bygger dom om vid kyrkan vilket gör att det ser ut som en byggarbetsplats.  Folk som inte kan komma och man hinner inte bjuda in någon annan. En tjej som skulle hjälpt oss som hoppade av 6 dagar innan, hjälp !! Tårtor som inte blev som dom skulle och som jag nojar över. Jag som inte känner mig bekväm med mig själv och som är rädd att jag inte alls blir nöjd och mest känner mig ful. Snyft snyft allt gör mig ju bara ledsen och nervös. I går grät jag framför Fredrik för att jag kommer vara så ful. Han tittar mest och skakar på huvudet. 

Jag fick avsluta dagen med en lång promenad för att rensa huvudet. Och undrar självklart vad som är nojor och hur denna veckan kommer sluta. I katastrof eller i en underbar dag. Kan vi i alla fall komma överens om att nu räcker det med motgångar för vi har fyllt våran kvot flera gånger om. 

Hur va ni inför ert bröllop ? 


1 kommentar :

  1. Men så många jobbiga tankar du har! Jag förstår det i och för sig men stanna upp och tänk på att det viktigaste är att du och din blivande man får en minnesvärd dag för det är det som ni bär med er resten av livet. Lägg inte så stor fokus på detaljer för era gäster är ju där för att se ER och er kärlek, de bryr sig inte om huruvida tårtan är vit eller rosa. Ta vara på dagen, titta din man djupt i ögonen och njut av stunden, det magiska ögonblicket som just ni delar.
    Jag önskar er all världens lycka! Kram

    SvaraRadera