2016-05-08

Möhippa

Helt oanande vaknade jag och luffsade runt i pyjamas ganska länge. Vi åt en mysig frukost i uterummet och jag planerade att dra iväg på en liten cykeltur. När jag satt på toaletten kom detta sms till mig och jag tror jag roade rakt ut - men oj hjälp shit FREDRIK ! Han undrade vad som stod på ( nej inte alls ovetande ) och fick sig nog ett gott skratt när jag i panik sprang runt och försökte packa allt jag kunde behöva samtidigt som jag borstade tänder, kammade hår osv. 

Sedan kom 3 av mina kvinnliga gäster och hämtade mig och vi for vidare till en hästgård där 4 till anslöt sig. Sedan väntade några riktigt mysiga timmar då vi först fick göra i ordning hästarna, få lite teori och övning i paddoken och sedan en tur ut på några trevliga Islandshästar. Så otroligt mysigt och när vi gick där i skogen och jag såg alla fina som fixat detta åt mig blev jag tårögd. Ett riktig halleluja moment. 

Därefter for vi vidare och jag fick efter en stund ögonbindel på. Ganska snurrigt och riktigt obehagligt när dom ledde ut mig och jag fick stå och vänta , kramphöll mig vid ett staket. Jag fick senare se var vi va och vi va på badhuset där jag fick simma runt med en snygg badring, badboll och simglasögon. Barnen tittade ganska konstigt på mig och jag skämdes rejält. Men vi kunde göra oss i ordning för resten av kvällens upptåg. 

Näst på programmet stod restaurangbesök på en av mina favoritställen Pappa Grappa. Jag fick 3 rätters bestående av först Antipasto och sedan tog jag lamlägg och slutligen kaffe och god choklad. Riktigt god mat och självklart fick jag en hel del dryck till också. Bla den mumsiga drinken i rosa som min syster beställt åt mig . Den va så god och somrig men det är farligt med sådana drinkar för man känner ingen alkohol. 

Kvällen rullade på med en hel del dricka som mina vänner så snällt bjöd på. För att sedan avrunda kvällen med lite dans på krogen och sena bussen hem. I dag är jag bra mör i huvudet och har mest legat i solen och sovit. Men jag är så glad över min dag som dom fixade åt mig och kommer minnas den hela mitt liv. Nu ser jag fram emot den stora festen om 2 veckor när vi ses igen. 

 







1 kommentar :

  1. Vilken härlig dag du haft! Underbara vänner som fixat en heldag för dig :-)
    Ha en skön dag! Kram

    SvaraRadera