2016-05-19

Uppe innan tuppen

Naturen bjuder på riktiga konstverk just nu och dessa
 underbara blommor hittar jag i min trädgård. 

Klockan 05.00 vaknade jag och kunde inte somna om  för jag låg och tänkte på vad jag skulle hinna med under dagen. Så jag tyckte det va bäst att gå upp så hinner jag ju tom blogga i lugn och ro tillsammans med morgonkaffet . I dag måste allt bli klart för i morgon hinner jag nog inte med mer än mig själv. Och jag tycker att vi har läget under kontroll men den blivande mannen har däremot börjat visa mycket nerver. Han som hittills varit så lugn är allt annat än lugn just nu så jag blir mest stressad på honom. 

Och i går blev vi nog båda lite överstressade för vi glömde helt bort både oss själva och barnen. Jag va irriterade mest för jag hade så ont och för att jag mitt i allt börjat sälja toapapper till Pontus klass som skulle dels ut. Och för att dygnet hade för få timmar just i går. Det slutade med att alla a sura och ledsna och vi fick säga nej stopp och belägg nu andas vi och tar en sak i taget. Så i dag är vi mer strukturerade för att i kväll kunna känna oss lite lugnare och kunna njuta av allt. 

På mitt program för dagen står shopping då jag ska fixa div mat och blommor. Jag har inte beställt en färdig bukett utan bara en sorts blomma som jag vill ha. Tänkte bestämma mig underdagen vad det blir för fint och hoppas dom fått in mycket inför helgen. En chansning men jag tycker det är ohyggliga priser på en färdig bröllopsbukett och köper gärna mer lösa blommor och binder själv. Jag har ett intresse i blommor så det ska bli riktigt kul. 

På eftermiddagen ska tältet fixas och pyntas klart och förberedas. Även jag och barnen ska pyntas klart med nya nagellack osv så att det är klart inför i morgon. Sedan kommer både min syster med familj och mina fotografer / vänner som ska sova här. Jag ska försöka hinna va lite social med dom också även om jag har förvarnat dom att jag kanske inte är det. När allt det är gjort så kan vi nästan inte göra annat än att vänta in dagen D. Att jag i morgon ska gå in genom kyrkan som sambo och ut som fru känns ännu lite overkligt. Men det ska bli en underbar dag och jag hoppas alla gäster också är laddade för att gå på bröllop.

Kram och ha en fin fredag  

1 kommentar :

  1. Önskar dig en härlig dag! Glöm inte andas, äta och njuta :-)

    SvaraRadera