2016-06-02

Loppisfynd

Jag fyndade en resväska med massor av charm för 20 kr. 
Den blir perfekt som rekvisita när jag ska ta kort tänkte jag.  

Så skulle jag prova att fota lite med Mathilda som va mest sur så det gick inget vidare. Men jag hoppas hitta några andra barn som gärna sitter framför kameran så jag får öva lite. Fast jag tycker det är riktigt tråkigt när barnen inte vill vara med på kort. Jag vill ju ha massor av kort på dom som jag kan titta på senare i livet. 

Mathilda hade i dag sommarfest på dagis vilket va riktigt mysigt. Barnen sjöng ( utom M som ville titta på kompisarna ) , vi hade lite fika med oss och sedan fanns det stationer med lekar barnen kunde prova. Mathilda ville inte göra något, en riktig Nej dag hade hon. Men det berodde mest på trötthet för hon somnade tidigt på kvällen. Och jag förstår henne för jag har också varit trött denna veckan. Men det beror nog lite på värmen som man inte är van vid ännu. 

Känns skönt att gå till jobbet och veta att det är fredag och sedan är det långledigt då jag även är ledig måndag. Dessa extra lediga dagar är sköna och välbehövliga då jag verkligen har gått in i semestertempo redan. Annars har jag lite extra trevligt på jobbet nu för jag har fått nya medarbetare som har så mycket positiv energi dom sprider. Man blir glad av att umgås med människor som verkligen tycker det är kul på jobbet. För visst är det lätt att glömma bort att se positivt på saker ibland. Då behövs lite nytt blod som påminner varför man är där. 

Men nu är kaffet urdrucket och det är dax att skynda sig så jag hinner med allt på morgonen. Kram och ha en fin fredag alla som läser. Och lämna gärna en kommentar efter er för det är alltid lika kul.

 


1 kommentar :