2016-07-13

Vårat bröllop

 Våran bröllopsdag i maj som efter mycket planering och tänkande äntligen blev av. Det ligger så mycket tankar bakom allt och sedan när dagen kommer så är det viktigaste att vi är där och att vi blev gifta. Men sedan har jag ett stort kontrollbehov och har haft lite svårt att släppa att jag inte fick kontroll på allt. Att allt inte riktigt blev som jag tänkt och att jag inte va helt nöjd med vissa saker. Men det glöms bort med tiden och viktigast kommer ändå vara minnet av dagen som egentligen blev så perfekt man kan önska. Vi hade ett underbart väder och va omringade med familj och vänner som vi ville.

Våran dag förevigades av vänner till oss som vi lärt känna genom sociala medier. Så kul att hitta nya vänner på det sättet och jag är så glad över att dom dels ville dela våran dag men även fotografera. Ni får njuta av dessa fina bilder av Martina och Mikael Sjösten. Gå gärna in och titta på deras andra bilder som dom tagit under andra tillfällen. Stort tack till er båda <3.

Vi gifte oss i Krokeks kyrka och hade festen på hembygdsgården i Krokek. En liten gullig stuga med lågt i tak vilket vissa gäster märkte både en och 2 gånger. Va inte meningen att folk skulle gå hem med bulor i huvudet men det kan nog ha hänt. På bilden längst ner ser ni hur det ser ut inuti. Det va litet men riktigt mysigt och det gjorde att alla gäster kändes nära och att alla kunde prata med varandra om man ville. Maten serverades i ett partytält utanför och vi hade valt en jättegod grillbuffe från Hyrkocken. Även maten är vi jättenöjda över och jag kan varmt rekomendera dom. 

Vi fick en underbar dag och jag fick en underbar man och heter numera Filipsson i efternamn. Stort tack till alla som på något sätt varit delaktiga i vårat bröllop. Och hjärtligt tack för alla gratulationer som vi fått. Och ett extra tack till Fredriks syster Fia som styrde upp dagen på ett exemplariskt sätt så alla fick en rolig kväll och jag kunde släppa lite av kontrollen. 










 Bild tagen av en av gästerna
 
Bild tagen av en av gästerna.

1 kommentar :

  1. Åh vilken underbar dag ni hade! Så fina ni är ihop <3
    Önskar dig en härlig semester! Kram

    SvaraRadera