2016-08-14

Dagen efter


Så kan man kryssa av midnattsloppet från sin to do lista och konstatera att jag även klarar av att springa milen . Jag hade inte så bra koll på loppet men hörde folk prata om att det skulle vara backigt och det kan man lugnt säga. Det gick mer upp än något annat jag sprungit.. En backe tvingades jag gå sista biten för den va riktigt lång och brant. Benen tog helt slut och man fick inte mycket återhämtning innan det gick uppför igen. 

Jag hade bara som mål att komma runt och tog det lungt. Hittade en tjej som höll bra tempo och tog rygg på henne. Och förutom den lilla biten i backen så sprang jag hela vägen och det är jag nöjd över. I dag är jag mör i kroppen och  foten är lite ond men jag känner mig glad. Man klarar mer än man tror. 

Vi åkte med en bussresa som plockade upp oss i Kolmården . Sedan fick man mat längs vägen och alla tröjor / chip delades ut. Bussen parkerade i närheten av starten och stod där så man kunde komma och gå lite. På väg hem fick vi macka , ljuice , frukt och vatten. Vilken bra service. Så skulle jag gärna åka flera gånger till lopp. Att jag tyckte själva midnattsloppet va ganska oorganiserat och inte det roligaste jag sprungit är en annan sak.  

Vad blir nästa mål nu då ? 


1 kommentar :

  1. Stort grattis! Vad duktig du är som inte ger upp fast att du haft bekymmer med din fot. När jag blivit bättre med min hälsa så ska jag försöka hitta en motionsform som passar mig och som jag tycker är rolig.
    Ha en fin vecka, kram

    SvaraRadera