2016-09-30

Nystart


En vecka är avklarad på nya jobbet och mitt huvud är fullt av information. Men jag är även full av förväntan och glädje över att ha blivit så väl mottagen av mina nya kollegor. Det känns som jag smällt in bra hos dom och det är skönt. Jag kommer dels att jobba från mitt kontor i Norrköping men även från mitt andra kontor i Nyköping. Så det blir lite restid framöver men så länge väglaget är bra känns det ok.Det kommer bli jättebra det här tror jag. Men som sagt nu är huvudet fullt av information och det är nästan så det rinner över. Men det är ju så kul att lära sig nytt och träffa nya människor så mina energidepåer år rejält påfyllda just nu. 

Fast det va ganska skönt när helgen kom och man får tänka på lite annat en stund. I dag behöver jag nog inte tänka alls då vi ska hämta ved för att senare ta hand om veden och stapla den. Då är det en fördel om man tänker så lite som möjligt. Jag hoppas ju att helgen även bjuder på lite träning för nu är jag inne i ett riktigt bra flow och tycker även det är kul. Men det blir ju mörkare för var dag ute och allt svårare att ta sig iväg. Jag har som tur är 2 ledda pass i veckan som jag masar mig iväg på med tunga ben. Men så fort man väl är där så är det så skönt att bränna av ett pass. Och i dag får jag väl köra ett kombinerat styrkepass med vedklabbarna. 

Helgen kommer med all säkerhet att gå väldigt fort så det gäller att njuta av tiden ihop med familjen. Blir ju lite skillnad i familjetid nu när jag jobbar 100 % men man vänjer sig nog med det med snart. Men man får passa på att suga ut allt av helgen medans den varar. Jag ska dock mjukstarta med en stor kopp kaffe för att vakna i lugn och ro. Kram på er

1 kommentar :

  1. Så härligt att du trivs på ditt nya jobb! Det betyder verkligen allt att man trivs för man tillbringar det mesta av den vakna tiden där.
    Stapla ved låter som ett rejält träningspass ;-)
    Önskar dig en fin vecka, Kram

    SvaraRadera