2016-10-07

Ny i familjen

Våran nya lilla  tjej Isa som flyttat hem till oss

Hur söt får man lov att vara !! Denna lilla söta tjej på 8 veckor har flyttat hem till oss för att göra sällskap till våran gamla kanin som blivit änkling. Och dom kom genast bra överens och gjorde varandra sällskap. Hon är så liten och söt och jag tar gärna ut henne en stund varje dag och gosar. Barnen är självklart också glada för att dom fick köpa en ny kanin. Jag tycker det är bra att barnen har djur att se efter för att lära sig ta ansvar för någon annan. Sedan får ju självklart mamman rycka in ganska ofta och se till dom men det gör jag gärna.

I dag är det fredag och denna veckan har gått så otroligt fort. Och än känns jobbet jättekul och jag har mött massor av nya människor och som jag kommer få jobba med framöver. Så även om det är skönt med fredag har jag inte någon måndagsångest. Däremot har jag lite ångest över att ställa klockan på 4:30 i morgon lördag för att packa och dela ut frallor till folk som beställt det av Pontus klass. Kul att barnen får ihop pengar men oj vad tråkigt att börja lördagen så. 

Fast orkar jag ska jag försöka ta vara på den tidiga morgonen och ta ett träningspass direkt på morgonen efter. Är så sugen att få till ett längre löparpass för att se hur kroppen känns. Jag har ju sprungit ganska lite på sista tiden men har å andra sidan tränat mer och faktiskt även gått ner några kg. Så jag hoppas att det känns på nästa löppass och att det går lite lättare. Sedan hoppas jag att jag kan kämpa vidare vilket inte alls varit lätt denna veckan när alla kunder gärna vill bjuda på div gott. men som man sägen en gång är ingen gång. 

Kram och trevlig helg

1 kommentar :

  1. Hejja dig! Vi fortsätter kämpa 👏😄 nu när jag pluggat mycket har jag tappat lite av träningen...vill känns sporten igen. Kram

    SvaraRadera