2017-04-23

Smörgåstårta på Lchf vis

 Mannen fyllde år igår och vi bestämde oss för att bjuda på smörgåstårta. Det är verkligen jättelänge sen jag gjort en smörgåstårta då jag tycker det är ganska rörigt med allt som den ska innehålla. Sedan får man köpa så mycket av allt för att få till en men det är kul då och då. Och det är ju jättekul att dekorera även om jag skulle behöva lite mer inspiration hur man gör. Men jag blev nöjd över utseendet och hur den smakade kan jag inte riktigt säga då jag gjorde min egen variant ala Lchf till mig själv. 

Det va ganska lätt då jag kunde äta i stort sett allt utom brödet. Så det blev en fräsch tallrik med diverse godsaker. Jag tycker inte jag behövde offra mig så mycket för smakens skull. Sedan skulle både min tallrik och smörgåstårtan ha haft godare räkor för att få en bättre smak. Men för enkelhetens skull köpte vi skalade räkor vilket mest smakar vatten.

Men jag lär mig mer och mer hur jag tänker lchf och det känns helt ok att fortsätta för att se hur min kropp mår med denna kost. Jag märker redan efter kort tid med Lchf att min mage är lugnare och mindre uppblåst samt att jag inte är småsugen på saker hela tiden. Jag känner mig också stadig i humöret och pigg så även om vikten inte förändrar sig mycket har jag redan vunnit fördelar med detta. 
 

1 kommentar :