2020-07-07

Årets semesterresa 2020



Semestern 2020 blev ju inte alls som vi planerat från början men den blev väldigt bra ändå. För vem kan klaga när man varit sommarens hittills varmaste vecka på Böda sand. Tanken från början va ändå att vi skulle till Spanien men det gick ju inte alls. Så då funderade vi på Sunne sommarland vilket gick i stöpet då dom inte öppnar alls i år pga av renovering. Så då tänkte vi om och funderade på Leksand sommarland men pga av osäkerheten om dom skulle öppna eller inte tog vi det säkra framför det osäkra och körde favorit i repris, Böda sand. I år fick vi dock tänka till ordentligt då va 6 personer och inget att bo i, så jag snabbköpte ett familjetält. Sedan valde vi att åka i 2 bilar så fridas kompis kunde hänga med och det va ju bra även med tanke på hur mycket packning vi hade. Tycker faktiskt att tälta va väldigt smidigt och skönt att slippa dra husvagn.


Vi hade ju turen att ha riktigt bra väder 6 av 7 dagar och ägnade nästan all våran tid till att sola och bada. Både på den underbara stranden och poolområdet. Pga av covid 19 så släppte man dock inte in hur många som helst på poolområdet så det gällde att vara där tidigt innan öppning eller sent på ef.Men det gör ju ingenting då säkerheten går först och jag tycker Böda hade löst säkerhetsfrågorna väldigt ok. Nu va det ju ännu lågsäsong när vi va där även om man märkte stor skillnad mellan antal gäster tidigare år den veckan.




Förutom sol och bad han vi ju även med lite utflykter och det va kul att visa både Patrik och Fridas kompis som inte varit där förut den vackra naturen som finns på norra Öland. Och att se solnedgången på västsidan är ju nästan ett måste när man befinner sig på Öland även om barn och ungdomar kanske uppskattade det lite mindre än oss vuxna. Så hann vi även vara ute någon dag och åt ihop alla och det va väldigt mysigt att hela familjen kunna göra det smidigt.

Jag älskar ju Böda camping och hela norra Öland och rekommenderar det varmt. Men känner samtidigt redan för att upptäcka flera platser och våra tidigare semesterplaner kommer vi bara skjuta lite på framtiden. Jag som har tidig semester börjar även att drömma om att ta flyget utomlands i höst då UD nu ändå går med på utlandssemester. För visst är det underbart med sol och värme men främst lata dagar med varandra.





Inga kommentarer :

Skicka en kommentar